Vanliga frågor

Vanliga frågor & svar


Hur beställer jag? Välkommen att beställa direkt via vår webshop. Här kan du välja modell, färg, välja extra längd och bredd samt om möbeln skall vara för inne eller utomhusbruk.

Har du önskemål om annan måttbeställning är du varmt välkommen att maila oss på lillamoblemanget@hotmail.com för personlig service.

Vi har även en butik med ett litet showroom i Västerås. Välkommen att boka tid om du önskar att besöka oss för personlig service. 


Vad kostar frakten? 500:- per matbord  samt 500:- för 1-2 st småmöbler


Hur lång leveranstid har ni? Ca 6 veckor, men lokala avvikelser kan förekomma. Vi ger alltid en preliminär vecka vid beställning.


Hur långt in sitter benen på matborden?  Vi placeras vanligtvis benen ca 25 cm in på alla modeller utom Mynta. Detta för att ni skall kunna sitta bra även på kortsidorna utan att benen är i vägen.


Hur långt avstånd är det mellan benparen?  Alla mått kan anpassas efter kundens önskemål. Mät gärna dina stolar så kan vi hjälpa dig att hitta ett bra avstånd. 

175 cm långt bord - 100 cm mellan benparen

220 cm långt bord - 150 cm mellan benparen

270 cm långt bord - 200 cm mellan benparen


Vad är skillanden på modell Mynta och modell Salvia? 

Modell Mynta har en tunnare skiva, samt ett underrede - Allt tillverkat av massivt trä. Benen går allra längst ut på skivan, vilket gör modell Mynta till en kortare och lite nättare modell.

Modell Salvia har en tjockare skiva på hela 4,5 cm. På denna modell placerar vi vanligtvis benen ca 25 cm in.